Admitere TITULESCU 2024

Admitere TITULESCU 2024

Facultatea de economie şi administrarea afacerilor

Programele de studii:

Despre...

Promovează un învăţământ economic de performanţă adaptat cerințelor societăţii contemporane şi solicitărilor pieţei forţei de muncă prin următoarele categorii de studii:

1. Studii de licenţă (2 programe)
2. Studii de masterat (3 programe)

1. Studiile de licenţă asigură pregătirea de specialişti cu înaltă calificare în următoarele specializări:
Contabilitate şi informatică de gestiune
Administrarea afacerilor

Absolvenții facultății vor putea lucra ca economiști în companii naționale și internaționale sau își vor putea iniția și dezvolta propriile afaceri în domenii diverse din sfera producției și prestărilor de servicii, inclusiv consultanță financiară, contabilitate și expertiză financiar-contabilă, intermediere pe piaţa asigurărilor etc.

Curricula celor două specializări este compatibilă cu reperele acceptate în Uniunea Europeană, iar cadrele didactice au o vastă experienţă didactică, ştiinţifică şi practică. De asemenea se asigură studenţilor o deschidere internaţională prin cursurile de limbă străină şi prin accesul la mobilităţile Erasmus în ţări europene.

2. Studiile de masterat au ca obiectiv aprofundarea studiilor de licenţă şi dobândirea de competenţe profesionale suplimentare în domeniile:
CONTABILITATE, prin programele de masterat:
Management contabil, audit şi expertiză contabilă
Contabilitatea şi auditul entităţilor economice
ADMINISTRAREA AFACERILOR, prin programul de masterat:
Antreprenoriat și administrarea afacerilor

Facultatea dispune de un corp profesoral competent, cu o solidă pregătire teoretică şi practică în domeniu, şi are capacitatea managerială de a realiza în cele mai bune condiţii transferul de competenţe în beneficiul viitorilor absolvenţi.

Calea Văcăreşti, Nr. 185, Sector 4, Bucureşti

021.330.90.32; 021.330.90.76; 021.330.88.64; 021.330.89.58

Universitatea “Nicolae Titulescu” din București