Admitere TITULESCU 2024

Admitere TITULESCU 2024

Cămin studenţesc

Informatii despre caminul studentesc:

Universitatea „Nicolae Titulescu” are in dotare un camin studentesc situat in Bucuresti, Calea Vacaresti nr. 174, Sector 4 (langa statia de metrou Timpuri Noi).

Caminul este dat in folosinta in luna octombrie 2004 si are o capacitate de 442 de locuri de cazare. Are zece nivele si este compus din camere cu 2, 3 si 4 paturi. Camerele sunt dotate cu mobilier nou si au fiecare baie si grup sanitar.

Pe fiecare etaj exista o camera speciala in care sunt montate doua aragaze pentru incalzit sau preparat hrana si doua chiuvete cu apa calda si rece.

La parterul constructiei exista amenajata o sala de studiu individual si este in lucru o sala de sport care va fi dotata cu aparate de forta.

La subsol sunt amenajate spatii pentru spalatorie proprie prevazuta cu masini de spalat si uscat lenjeria din camin.

Ocupare unui loc in camin se va face in baza unei cereri si a unei adeverinte eliberate de secretariatul facultatii de unde provine studentul, doua copii dupa buletin si o fotografie pentru legitimatia de intrare in camin.

La inscriere se plateste o taxa tip garantie care se elibereaza la sfarsitul perioadei si lunar o taxa de cazare. Pentru detalii trimiteti e-mail la caminstudentesc@univnt.ro

    In camin se poate caza orice student in limita locurilor disponibile.

    De asemenea, in limita locurilor disponibile pot fi primiti si absolventi de facultate care urmeaza sa-si perfectioneze studiile (master, doctorat etc.).

Calea Văcăreşti, Nr. 185, Sector 4, Bucureşti

021.330.90.32; 021.330.90.76; 021.330.88.64; 021.330.89.58

Universitatea “Nicolae Titulescu” din București