Biblioteca

Biblioteca Universitatii “Nicolae Titulescu” din Bucuresti este dotata cu fond de carte de specialitate si cu abonamente la periodice nationale si straine. La sfarsitul lunii august 2012 biblioteca dispunea de 12196 volume ce reprezinta 6043 titluri de carte si un numar de 3447 vol. reprezentand 110 titluri publicatii periodice.

În plus, în sală ai acces nelimitat la internet, unde îți stau la dispoziție 10 calculatoare. Biblioteca oferă utilizatorilor:
– conectarea la baze de date naţionale şi internaţionale de nivel academic, prin programul Lexis-Nexis se asigură accesul la o informaţie pertinentă de cel mai inalt nivel, baza de date cuprinzând peste 45.000 de surse legislative, de ştiri şi de afaceri.
– programul legislativ SintAct, este o platformă de informare juridică concepută special pentru activitățile de documentare și studiu ale legislației, jurisprudenței și doctrinei. Funcționalitățile sale complexe permit obținerea maximului de informație relevantă, în mod rapid și eficient. Recomandat practicienilor – avocați, magistrați, notari, economiști sau altor profesioniști din domeniul juridic și economic – pentru complexitatea informației oferite.
– programul LEX EXPERT, care cuprinde: Legislaţia Romăniei, Legislaţia Uniunii Europene, Legislaţie în limba engleză, Jurisprudenţă şi altele.

Catalog online: click aici.

Periodic postăm lista cu publicaţiile nou intrate în Bibliotecă şi actualizăm baza de date din spatele interfeţei, pentru ca tu să găseşti mai uşor ce ai nevoie.

Program:
Luni-Joi orele 09:00-19:30
Vineri orele 09:00-19:00

E-mail:
biblioteca@univnt.ro