Admitere TITULESCU 2024

Admitere TITULESCU 2024

Admitere cotutelă Universitatea A Coroña

Universitatea „Nicolae Titulescu” din București organizează admitere la studiile universitare de doctorat în vederea încheierii acordului de cotutelă cu Universitatea A Coroña din Spania.

În vederea admiterii la studiile universitare de doctorat în cotutelă cu Universitatea A Coroña din Spania candidații trebuie să îndeplinească, pe lângă condițiile standard de admitere la studii universitare de doctorat din cadrul IOSUD „Nicolae Titulescu” din București și următoarele cerințe:

  1. să aibă bune cunoștințe de limba engleză;
  2. să participe atât la concursul de admitere organizat de Universitatea „Nicolae Titulescu” din București, cât și la concursul de admitere organizat de Universitatea A Coroña, cu respectarea calendarelor, condițiilor și a procedurilor de admitere specifice ambelor universități;

În cazul în care este admis la studiile universitare de doctorat în cotutelă, studentul-doctorand va avea, suplimentar, următoarele obligații:

  1. să achite taxa de înscriere și de școlarizare la ambele universități;
  2. să desfășoare activități de cercetare la ambele universități;
  3. să desfășoare, obligatoriu, activitatea de cercetare la Universitatea A Coroña o perioadă de cel puțin 6 (șase) luni fie într-un singur sejur, fie în mai multe perioade.

CALENDARUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI DE ADMITERE LA STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT ÎN COTUTELĂ CU UNIVERSITATEA A CORUÑA DIN SPANIA

  

Înscrierea la concurs

2-3 septembrie 2024

Susţinerea concursului de admitere

4 septembrie 2024

Afişarea rezultatelor concursului

4 septembrie 2024 – în intervalul 15.00-16.00

Depunerea contestaţiilor

5 septembrie 2024 – până la ora 14.00

Afişarea rezultatului contestaţiilor

6 septembrie 2024 – după ora 12.00

Înmatricularea în anul I

01 octombrie 2024

LOCURILE (POZIŢIILE VACANTE) SCOASE LA CONCURSUL DE ADMITERE LA STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT, ÎN COUTELĂ CU UNIVERSITATEA A COROÑA DIN SPANIA

 SESIUNEA SEPTEMBRIE 2024

  1. Prof. univ. dr. Augustin FUEREA (Dreptul Uniunii Europene) – 2 locuri (din totalul de 3 locuri scoase la concurs pentru sesiunea septembrie 2024)
  2. Prof. univ. dr. Viorel ROŞ (Dreptul proprietăţii intelectuale) – 1 loc (din totalul de 2 locuri scoase la concurs pentru sesiunea septembrie 2024)

Tematica şi bibliografia sunt afişate pe site-ul Universităţii.